Tuindorp
Logo Logo

Heerlijk wonen in Huissens Hoogh

Wijk in verkoop

Wonen in Tuindorp

Tuindorp is geen leeg canvas meer. Jouw 2-onder-1-kapwoning of eengezinswoning is straks mooi ingepast tussen de bestaande bebouwing en het groen. Al struinend over de slingerende Tribunusallee kom je schommelende kinderen tegen. De buurman laat net zijn hond uit en schiet je aan voor een praatje. Tuindorp voelt direct thuis. 

Jaren 30 geïnspireerd

Tuindorp is kriskras opgebouwd. Hier en daar verspringen de huizen. Parkeerhavens zorgen voor ruim opgezette straten. De woningen met dieprode bakstenen en erkers bepalen het straatbeeld. Je kunt met recht zeggen dat in Tuindorp modern en jaren 30 elkaar ontmoeten.

Woonwensen vervuld

Je eigen kavel bebouwen aan de Limes of de Loostraat, die aan de westzijde doodlopend is. Dat is rustig wonen. Of een fijne 2-onder-1-kapwoning die je naar smaak kunt aanpassen. Droom jij van die dubbele dakkapel? Dan heb je direct mooi uitzicht over het uitgestrekte waterrijke Loopark. Bekijk de mogelijkheden en het woningaanbod.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Conceptbeelden Huissens Hoogh fase 2
Wauw, wat worden ze mooi, de (nu nog concept) artist impressions van de woningen in Huissens Hoogh fase 2. Ze geven nu al een goed beeld hoe uniek en karakteristiek de woningen gaan worden.
Bekijk de beelden

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?