Opgeleverd

Huissens Buyten in Loovelden

Huissens Buyten is een van de laatste projecten die is ontwikkeld binnen de nieuwbouw wijk Loovelden, de jongste wijk van Huissen. In deze parkachtige omgeving, met veel groen en water, zijn de 8 statige vrijstaande woningen aan de Hertogkade in Loovelden te vinden. Alle woningen hebben vrij uitzicht op het park en water aan de voor- en achterzijde. Een unieke plek voor een heerlijk buitengevoel!

image alt

Groenrijk

De exclusieve vormgeving, de ruimte, de ligging en de omgeving zorgen voor een unieke woonervaring in Loovelden. De woningen zijn in de fin de siècle stijl ontworpen. Het is heerlijk vertoeven op de veranda aan het Loopark met zijn meanderende waterloop en het nabij gelegen Zeegpark, met zijn fraaie wandelpaden en loofbomen. Huissens Buyten vormt binnen Loovelden een wijkje op zich, met zijn 8 karakteristieke vrijstaande huizen op royale percelen. Vanuit Huissen ben je met de auto óf met het openbaar vervoer in minder dan 20 minuten in hartje Arnhem of Nijmegen. Nog eens 10 minuten verder lonkt de Veluwe al!

Gelukkige bewoners aan de rand van Loovelden

De verkoop van de 8 vrijstaande woningen is gestart op 26 juni 2018, de verkoop liep voorspoedig en de 1e paal eind 2018 de grond in. De bouw is gerealiseerd door Kuyper Bouw Arnhem. Een jaar later konden de 8 gelukkige eigenaren hun nieuwe woning aan de rand van Loovelden betrekken.