Huissens Buyten
Logo Logo

Wonen in Huissens Buyten

Project in verkoop

Wonen in Huissens Buyten

Huissens Buyten is een van de laatste projecten die wordt ontwikkeld binnen Loovelden, de jongste wijk van Huissen. In deze parkachtige omgeving, met veel groen en water, kun jij een van de 8 eigenaren worden van een exclusieve, vrijstaande woning. Alle woningen staan op een grote kavel, met vrij uitzicht op park en water aan de voor- en achterzijde. Woon jij straks op een van de mooiste plekjes van Loovelden? 

Een warm huis

Een huis in Huissens Buyten is een warm en gastvrij huis. Niet alleen door de gebruikte materialen en de energiebesparende voorzieningen, maar vooral door de exclusieve vormgeving, de ruimte, de ligging en de omgeving. Hier voel jij je thuis en voelen je gasten zich welkom. Een huis waar iedereen wel in wil wonen. Maar ja... jij bent een van de 8 gelukkigen.

Situatie

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon in de tuin? Bekijk op de onderstaande kaart de ligging van de woningen. Wat vind jij belangrijk? De prijs, de grootte of de ligging? Kies het bouwnummer dat het meest bij jou past en bekijk alle informatie!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Conceptbeelden Huissens Hoogh fase 2
Wauw, wat worden ze mooi, de (nu nog concept) artist impressions van de woningen in Huissens Hoogh fase 2. Ze geven nu al een goed beeld hoe uniek en karakteristiek de woningen gaan worden.
Bekijk de beelden

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?