Fraaie afwerking woningen Parckzicht

Na oplevering nog flink aan de bak om jouw nieuwe huis bewoonbaar te krijgen, is verleden tijd. Standaard krijgt jouw woning namelijk al een complete afwerking. 

Toiletruimte

Het sanitair in de toiletruimte is van Sphinx van de serie 280. Praktisch en modern. Uiteraard in wit uitgevoerd. De spoelknop is een kunststof bedieningsplaat. De fontein is van Sphinx 280. De kraan is van Grohe, type Costa S. De afvoer loopt via een verchroomde muurbuis.

Toilet

Badkamer

Ook in de badkamer is het sanitair van Sphinx. De wastafel met 1 kraangat van de serie 280 en is 60 cm breed, met een Grohe Eurosmart Cosmopolitan mengkraan. De bijpassende rechthoekige spiegel is 57 x 40 cm.  Het Grohe douchesysteem is van het type Grohtherm 1000 met thermostatische mengkraan en glijstangcombinatie. Op de vloer ligt een 15 x 15 cm doucheput met rvs rooster. 

Badkamer

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan.

 

  Compleet met keuken
  Welk huis is jouw favoriet?