Fraaie afwerking woningen Het Lint

Na oplevering nog flink aan de bak om jouw nieuwe huis bewoonbaar te krijgen, is verleden tijd. Standaard krijgt jouw woning namelijk al een complete afwerking. 

Toiletruimte

Het sanitair in de toiletruimte is van Villeroy & Boch van de serie O'Novo. Praktisch en modern. Uiteraard in wit uitgevoerd. De spoelknop is een Chome kunststof bedieningsplaat. De fontein is van Villeroy & Boch O'Novo. De kraan is van Grohe, type Costa S. De afvoer loopt via een verchroomde muurbuis.

Toilet

Badkamer

Ook in de badkamer is het sanitair van Villeroy & Boch. De wastafel met 1 kraangat van het type O'Novo is 60 cm breed, met een Grohe Eurosmart Cosmopolitan mengkraan. De bijpassende rechthoekige spiegel is 57 x 40 cm.  Het Grohe douchesysteem is van het type Grohe Tempesta II met thermostatische mengkraan en glijstangcombinatie. Op de vloer ligt een 15 x 15 cm doucheput met rvs rooster. De douchehoek krijgt een glazen douchewand van Novellini Lunes H1K. 

Wastafel
Douchemengkraan met glijstang

Meer luxe? Kies voor een bad

Letterlijk baden in luxe? Kies dan extra voor een heerlijk Villeroy & Boch duobad van 180x80 cm met een Grohe badthermostaat. 

Bad

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan.

 

  Compleet met keuken
  Welk huis is jouw favoriet?