Een hypotheek voor jouw duurzame nieuwbouwwoning

23 april '18

Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning in Huissens Hoogh? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Met een GroenHypotheek krijg je tijdens de eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Voor het aanvragen van een Rabo GroenHypotheek heb je een Groenverklaring nodig, alle woningen van Huissens Hoogh hebben een dergelijke Groen verklaring. Deze Groenverklaring wordt afgegeven voor 10 jaar. Je krijgt rentekorting op uw GroenHypotheek voor de duur van uw Groenverklaring.

EPC-waarde van 0,26 of lager

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft de hoeveelheid energie aan die er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde hoe energiezuiniger de woning, hoe beter de woning is voor ons klimaat. De woningen van Huissens Hoogh hebben een EPC-waarde van 0.26. Lees alles over de rentekorting Rabo Groenhypotheek hier.

Jouw persoonlijke Rabobank

Een huis kopen is een spannend proces. De adviseurs van de Rabobank denken graag met je mee. Zij kunnen je inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Bel 0481-36 04 00 voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een e-mail sturen kan ook naar FinancieelAdvies.Oostbetuwe@rabobank.nl.

Natuurlijk kun je ook vrijblijvend binnenlopen in onze Rabobank Woonwinkel aan de Vierakkerstraat 32B te Huissen:
Dinsdag t/m donderdag van 9:30 uur tot 17:30 uur.
Vrijdags van 9:30 uur tot 20:00 uur
Zaterdag van 9:30 uur tot 12.30 uur

Rabobank Huissen

Jouw huis financieren

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Oost betuwe helpt je hier graag mee!

Contact Ik heb een vraag!
Aanbod Bekijk het woningaanbod