Prijzen Parckzicht Tuindorp definitief

28 september '17

Tuindorp is kriskras opgebouwd. Hier en daar verspringen de huizen. Parkeerhavens zorgen voor ruim opgezette straten. De woningen met dieprode bakstenen en erkers bepalen het straatbeeld. Je kunt met recht zeggen dat in Tuindorp modern en jaren 30 elkaar ontmoeten.

Binnenkort komen daar 17 fraaie tussen- en hoekwoningen Parckzicht aan de Keizersallee bij. De woningen verschillen in gevelkleuren, goothoogtes, formaat ramen en dakvormen en zorgen voor een gevarieerd straatbeeld. Deze mix maakt deze woningen wel heel bijzonder! De ruime tussenwoningen worden aangeboden vanaf € 265.000 v.o.n., de zeer royale hoekwoningen hebben een koopsom vanaf € 314.000 v.o.n. 

Met deze 17 fraaie woningen Parckzicht in Tuindorp, gaan we binnenkort online in verkoop. Je wilt dan natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws! De definitieve prijzen staan inmiddels per bouwnummer op de website.

Prijzen per bouwnummer bekend!

Op de website kan je nu per bouwnummer zien wat de koopsom is. Wanneer je doorklikt zie je ook de kenmerken per bouwnummer. Let op, deze kenmerken worden de komende periode bijgewerkt en zijn nog niet definitief. 

Voordeel bij nieuwbouw

Bij een nieuwbouwwoning zijn de vaste kosten die bovenop de woningprijs komen, lager. Zo betaal je namelijk geen overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarskosten. Dit in tegenstelling tot de aanschaf van een bestaand huis. Voordeel dus! Bekijk de voordelen van nieuwbouw.

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit plan. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van jouw keuze. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over Parckzicht, Tuindorp. Ook ontvang je op de dag van de verkoop een email met een link naar een persoonlijk inschrijfformulier om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken.

Meer over de procedure Hoe werkt de online start verkoop?
Welke woning kies jij? Het complete woningaanbod