Prijzen Huissens Hoogh definitief

19 juni '18

Huissens Hoogh, het slotstuk van Loovelden, is kriskras opgebouwd. Kronkelende straatjes en parkeerhavens zorgen voor een ruim opgezet wijkje. De woningen met dieprode of juist witgekeimde bakstenen en erkers bepalen het straatbeeld. Je kunt met recht zeggen dat Huissens Hoogh de kroon op Loovelden wordt.

Op 28 juni start de verkoop van de eerste fase van Huissens Hoogh. De woningen verschillen in gevelkleuren, goothoogtes, formaat ramen en dakvormen en zorgen voor een gevarieerd straatbeeld. Deze mix maakt deze woningen wel heel bijzonder! De ruime tussenwoningen worden aangeboden vanaf € 239.500,- v.o.n., de zeer royale hoekwoningen hebben een koopsom vanaf € 275.000,- v.o.n. en de 2-onder-1-kap woningen starten bij € 375.000,- v.o.n.

Je wilt dan natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws! De definitieve prijzen staan inmiddels per bouwnummer op de website.

Prijzen per bouwnummer bekend!

Op de website kun je nu per bouwnummer zien wat de koopsom is. Wanneer je doorklikt zie je ook de kenmerken per bouwnummer. Tevens zijn onlangs de gevelbeelden per bouwnummer toegevoegd aan de website. Is jouw favoriete woning uitgevoerd in een donkere baksteen of juist wit gekeimd?

Meer over de procedure Hoe werkt de online start verkoop?
Welke woning kies jij? Het complete woningaanbod