Nieuwe woningen in aantocht

17 november '16

Het succes van Huissen Hof 3.0 krijgt een vervolg met 12 nieuwe huizen aan De Limes. We zijn nu druk bezig om allles gereed te maken om misschien voor de kerst nog online in verkoop te gaan met deze 12 woningen in Tuindorp-Oost.

De woningtypes zijn geen onbekende. Er komen in totaal 12 woningen. Hoek- en tussenwoningen in korte rijen van 3, 4 en 5 woningen. De woningen krijgen een chique uitstraling, door het gebruik van verschillende gevelmaterialen en dakverspringen.   

Tussenwoningen

Deze tussenwoning komt in totaal 6 keer voor. Niet gek dat het een populair woningtype is. Je hebt namelijk een ruime tuin op het zuiden, Je hebt allemaal een tuin op het zuiden. Standaard een fraaie keuken met inbouwappartuur. een tuingerichte woonkamer en minimaal 3 slaapkmers. Daarnaast heb je nog alle ruimte om de woning verder naar jouw wensen in te delen en uit te breiden. Wat wil je nog meer?  

Schetsen Tussenwoning
Schetsen hoekwoning

Hoekwoningen

Net als de tussenwoningen komen ook de hoekwoningen 6 keer voor. Je hebt in deze woningen grote raampartijen ook in de zijgevel dat geven de woning en licht en extra ruim gevoel. 3 hoekwoningen krijgen een parkeerplek op eigen terrein. Standaard ook een fraaie keuken en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Vanzelfsprekend pas je ook dit huis helemaal aan jouw leefstijl aan.

Interesse?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je dan snel in op woningtype waarin jij wilt wonen. Via email krijg jij als eerste alle informatie over de woningen en de verkoop.

Waar kom ik te wonen? De voorzieningen in Loovelden
Schrijf je in! Bekijk de woningen in voorbereiding