De allerlaatste woningen van Loovelden

10 mei '19

De ontwikkeling van de woningen in Huissens Hoogh draait op volle toeren. De bouw van Huissens Hoogh fase 1 is gestart, de bouw van Huissens Hoogh fase 2 start binnenkort en de allerlaatste woningen in Loovelden zijn zojuist aan de website toegevoegd. Huissens Hoogh fase 3 bestaat uit 10 hoekwoningen, 10 tussenwoningen en 10 2-onder-1-kap woningen.

Planning

Naar verwachting gaat Huissens Hoogh fase 3 nog voor de zomervakantie in verkoop en start de bouw van deze laatste 30 woningen begin 2020. Wil jij straks in aanmerking komen voor een woning in Huissens Hoogh? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Schrijf je in onder het woningtype of bouwnummer van jouw voorkeur en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Interactieve kaart

Waar staat jouw toekomstige woning? En krijg je wel voldoende zon in de tuin? Bekijk op de onderstaande kaart de ligging van de woningen. Wat vind jij belangrijk? De prijs, de grootte of de ligging? Kies het bouwnummer dat het meest bij jou past en bekijk alle informatie!

  Planning
  Actueel aanbod