Knus wonen in Parckzicht

11 juli '17

Wil jij thuiskomen in Loovelden, maar heb je nog niet jouw ideale woning in het huidige aanbod gevonden? Dan hebben wij goed nieuws, want het volgende deel in Tuindorp komt eraan! Parckzicht wordt een kleinschalig project met 17 hoek- en tussenwoningen.

Thuiskomen in Parckzicht

Het plan Parckzicht ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen doordat het om een klein project bestaande uit 17 woningen bestaat, ook het straatbeeld is zeldzaam. De 10 hoek- en 7 tussenwoningen hebben verschillende kleuren gevels en ook de daken zijn anders. Een aantal bouwnummers hebben een dwarskap, anderen een langskap. Daarbovenop zijn de hoekwoningen breder dan de tussenwoningen, waardoor je nog ruimer woont in Parckzicht. Tussenwoningen vanaf € 250.000 v.o.n. en hoekwoningen vanaf € 290.000 v.o.n. De woningen hebben een bijzonder uitzicht op het park, waar ook de naam van dit plan aan ontleend is. 

In verkoop

De 17 hoek- en tussenwoningen gaan in september in verkoop. De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Je schrijft je in als belangstellende om de nieuwsbrief en andere informatie te ontvangen. De woningtypen zijn bekend. Dus schrijf je alvast in voor één woning van je keuze om specifieke informatie te ontvangen. Hoe schrijf ik me in voor Parckzicht? Dat doe je door op deze link te klikken en vervolgens naar het oranje kader te gaan, ‘Houd me op de hoogte’. 

  De planning
  Schrijf je in voor Parckzicht