Indicatieve prijzen zijn bekend

3 december '18

Als je jouw droomwoning in Huissens Hoogh fase 2 hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan. Een 2-onder-1-kap woning begin bij € 395.000,- v.o.n., een hoekwoning kun je aanschaffen vanaf € 299.500,- v.o.n. en een fijne tussenwoning begint bij € 249.500,- v.o.n. Je vindt de richtprijzen bij het woningaanbod per woningtype en per bouwnummer.

Interesse?

Wil je weten of jouw favoriete bouwnummer binnen je budget valt? Bekijk dan snel de richtprijzen bij het woningaanbod. Enthousiast, maar heb je je nog niet ingeschreven als belangstellende? Maak dan een persoonlijk account aan, ga naar je favoriete woningtype en klik op het hartje in de afbeelding. Zo kunnen wij je met onze digitale nieuwsbrieven op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Start verkoop

20 december om 17.00 uur start de verkoop van deze 35 prachtige woningen. Ben jij straks één van de trotse eigenaren van een woning in Huissens Hoogh fase 2? Lees alle informatie op de website alvast door, zo ben je optimaal voorbereid als de verkoop start

  Woningaanbod
  Online woning kopen