Virtuele wandeling door Huissens Hoogh

16 oktober '18

De ontwikkeling van de woningen van Huissens Hoogh draait op volle toeren, fase 1 is zelfs bijna helemaal uitverkocht! Huissens Hoogh wordt het sluitstuk van Loovelden met ongeveer 90 woningen in verschillende categorieën. In Huissens Hoogh zijn woningen en de woonomgeving in harmonie met elkaar ontworpen. Tussen- en hoekwoningen in variërend van grootte, met markante gevels en kapvormen worden afgewisseld met 2-onder-1-kap woningen met brede kavels en eigen parkeergelegenheid. In Huissens Hoogh kom je letterlijk en figuurlijk op stand te wonen.

Planning Huissens Hoogh fase 2

De verschillende woningtypes van Huissens Hoogh fase 2 zijn reeds toegevoegd aan het woningaanbod van Loovelden. De verwachting is dat de eerste woningen medio 4e kwartaal 2018 in verkoop gaan. Maak alvast een virtuele wandeling door Huissens Hoogh, zie jij jezelf hier al wonen?

Jouw persoonlijke account

Wil jij straks in aanmerking komen voor een woning in Huissens Hoogh? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Maak nu alvast een persoonlijk account aan en geef jouw favoriete woningtype een hartje. Lees hier hoe je een persoonlijk account aanmaakt.