Hoe werkt de start verkoop van Parckzicht?

5 september '17

Binnenkort starten we met de verkoop van de 17 woningen in Parckzicht in Huissen. Heb je interesse in één van deze schitterende nieuwbouwwoningen in Huissen Loovelden? Lees dan verder hoe jij eigenaar kan worden!

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de schitterende nieuwbouw in Parckzicht? Dan krijg je op de dag van start verkoop een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. (Niet ontvangen, check ook je spambox even) Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en de tekeningen van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. (De verkoopstukken zijn niet eerder beschikbaar dan bij de start verkoop)

Let op:
Sta je nog niet ingeschreven voor een van deze woningen in Parckzicht dan ontvang je geen persoonlijke email. Belangrijk: ga naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Dan ontvang je ,nadat het plan in verkoop is gegaan, alsnog binnen 2 uur je persoonlijke email om ook jouw voorkeuren op te geven. 

2) Invullen en insturen inschrijfformulier

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een e-mail met je persoonlijke link. Zo kan je online de 5 voorkeuren kenbaar maken. Voor het invullen van dit online formulier heb je ongeveer een week de tijd. (Niet ontvangen? Check je spambox)

3) Toewijzing

Na de sluitingsdatum worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer. Deze procedure wordt op alle 17 bouwnummers in Parckzicht in Huissen toegepast. Naar de toewijzingsprocedure.
Bovenstaande procedure wordt herhaald totdat alle bouwnummers zijn toegewezen.

4) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor het verkoopgesprek. De belangstellenden die niet zijn gebeld, ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn.

Na het verkoopgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de makelaar te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

  Planning
  Kies je woning