Configureer je woning in Huissens Hoogh fase 2

2 januari '19

Om je extra inzicht te geven in de nieuwe wijk Huissens Hoogh, hebben we de woonconfigurator voor je ontwikkeld. Je kunt alle woningen in Huissens Hoogh fase 2 zelf online samenstellen. En je kunt alvast een kijkje nemen in de woningen. Haal bijvoorbeeld het dak er af en kijk van bovenaf de woningen in. Kies je bijvoorbeeld een dakkapel of voor een uitbouw dan is dit direct te zien op de plattegrond. Ook de prijs die daarbij hoort.

Start met configureren

Voor elk apparaat de beste versie

Android app (tablet)
Download hier de app voor jouw android tablet, deze versie bevat de zonnestand van de woningen en kun je meubels plaatsen in je nieuwe woning!

IOS app (tablet)
Download hier de versie waarmee je op IPad kunt werken, deze versie bevat de zonnestand van de woningen en kun je meubels plaatsen in je nieuwe woning!

Windows versie voor PC
Met deze optie download je een bestand die je kunt installeren op je PC. Open dit bestand, dubbelklik op de Trebbe - Huissens Hoogh installer en volg de instructies.

AR app geschikt voor Android en Iphone vanaf 6s
Download de Huissen AR app en beleef aantal woningen en uitbreidingsmogelijkheden in het plan Huissens Hoogh in Augmented Reality. Loop om de verschillende woningtypes, zie de uitbreidingsmogelijkheden en ervaar de woning alsof hij al gebouwd is. Met deze app kunt u de woning ook op kleinere schaal tonen en 3D inspecteren.

Kortom, klik, speel en laat je verrassen. 

Wanneer zijn de woningen klaar? Planning
Start met configureren Woningconfigurator