Bouwupdate Huissens Hoogh fase 2

21 oktober '19

De bouw gaat echt hard nu, het weer zit mee en de bouwvakkers kunnen lekker doorwerken op de bouwplaats. Benieuwd hoe het gaat met jouw nieuwe woning?

Bij bouwnummer 637 t/m bouwnummer 644 staan de casco’s van de woningen inclusief het dak al overeind. Ook de houten bergingen in de tuin zijn al geplaatst.

Bij bouwnummer 645 t/m bouwnummer 647 zijn eveneens de casco’s geplaatst, het dak moet er hier nog wel op. Ook hier zijn de bergingen geplaatst in de tuinen.

Bij bouwnummer 648 t/m bouwnummer 653 wordt momenteel gewerkt aan het plaatsen van de casco’s en worden de contouren van de woningen goed zichtbaar.

Binnenkort worden de begane grond vloeren bij de bouwnummers 654 t/m 664 gelegd, de vloeren liggen al klaar op de bouwplaats. In november zullen de begane grondvloeren bij bouwnummers 665 t/m 671 worden gelegd.

Prognose oplevering

Als alle casco’s van Huissens Hoogh fase 2 staan wordt er opnieuw gekeken naar de planning en kan er door Trebbe een aangescherpte prognose afgegeven worden. Tot die tijd blijft de prognose oplevering staan op 2e kwartaal 2020 voor alle woningen.

  Contact
  Actueel aanbod