Bouwen in Loovelden? Doe een financiële check!

22 februari '21

Binnenkort start de verkoop van de 2 kavels in Loovelden, heb je interesse in één van de bouwkavels? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij jouw inschrijving!

Wat is een financiële check?

De financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe, partner van Loovelden, helpt je graag aan deze ”financiële check”. Heb je geen hypotheek nodig? Maar wil je de kans op jouw favoriete woning wel vergroten? Laat je financieel adviseur of de bank dan een brief opstellen waarin wordt aangegeven dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen.

Het belang van een financiële check

Het is niet altijd makkelijk om een kavel te kopen en een woning te bouwen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomplek staat al onder optie of is zelfs al verkocht. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de kavels in Loovelden. Bij de toewijzing van de kavels kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat kavelnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Je kunt een financiële check laten doen bij een hypotheekadviseur, hypotheekverstrekker of bank. Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe is partner van dit project en weet precies hoe zo'n financiële check er uit moet zien. 

Vraag de financiële check
Interesse? Kavels bekijken
Lees alles over de... Financiële check