Tuindorp
Logo Logo

Waar liggen de woningen?

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon in de tuin? Bekijk op de interactieve situatiekaart de locatie van de woningen.

Lees verder

Er wordt hard gewerkt aan de definitieve beelden van de woningen! De beelden geven een zeer realistisch beeld van hoe deze nieuwe buurt er uit komt te zien. Dit is de tussenstand.

Lees verder

Het is straks mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. In Huissens Hoogh fase 2 kun je straks de koopcontracten digitaal ondertekenen! Liever contact met de makelaar? Dat kan ook.

Lees verder

Er zijn er nieuwe woningen toegevoegd aan het woningaanbod in Loovelden. Het nieuwe en laatste plan binnen Loovelden gaat Huissens Hoogh heten, maak alvast een virtuele wandeling door dit fijne wijkje.

Lees verder

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Op 13 september hebben wij met alle kopers en projectbetrokkenen het bereiken van het hoogste punt Parckzicht gevierd. Het was er een mooie dag voor!

Lees verder

Het huisnummerbesluit van Huissens Hoogh Fase 1 is bekend. Hartstikke leuk om te kijken welk huisnummer bij jouw bouwnummer hoort. Het is nog even wachten op de oplevering van de woningen, maar je kunt wel alvast een verhuiskaart maken

Lees verder

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

De bouw van de 17 woningen in het project Parckzicht gaat voorspoedig, lees snel verder en bekijk de beelden.

Lees verder

Binnenkort komen er in Huissens Hoogh totaal 26 fraaie tussen-, hoek- en 2-onder-1-kap woningen Huissens Hoogh in verkoop. Het verschil in gevelkleuren, goothoogtes, formaat ramen en dakvormen zorgt voor een gevarieerd straatbeeld. Deze mix maakt deze woningen wel heel bijzonder! Koopsom vanaf € 239.500 v.o.n.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?