Wijken in Loovelden

Het nieuwbouwgebied Loovelden bestaat uit meerdere wijken. De woningen in Tuindorp en Huissens Hoogh zijn geïnspireerd op de huiselijke tuindorpen uit de jaren ‘20 en ‘30 van de vorige eeuw. Denk aan verspringende gevels, ruimte voor groen en slingerende straten. 

Huissens Buyten is een van de laatste projecten die wordt ontwikkeld binnen Loovelden, de jongste wijk van Huissen. In deze parkachtige omgeving, met veel groen en water, zijn 8 gezinnen eigenaar geworden van een exclusieve, vrijstaande woning. Alle woningen staan op een grote kavel, met vrij uitzicht op park en water aan de voor- en achterzijde. 

Ruim wonen in Huissens Buyten

Een huis in Huissens Buyten is een warm en gastvrij huis. Niet alleen door de gebruikte materialen en de energiebesparende voorzieningen, maar vooral door de exclusieve vormgeving, de ruimte, de ligging en de omgeving. Hier voel jij je thuis en voelen je gasten zich welkom. Een huis waar iedereen wel in wil wonen. Maar ja... jij bent een van de 8 gelukkigen.

Huissens Buyten
Bootjes in het riet

Huiselijk Tuindorp

Hier word je omarmd door water en natuur. Door prachtige groene loofbomen in het Zeegbos en het uitgestrekte Loopark vol watertjes en natuurlijke oevers. Vanuit je 2-onder-1-kapwoning kijk je letterlijk door het riet het water in. 

Welke woningen zijn er in de verkoop? Bekijk de woningen in Tuindorp
Heerlijk ruim wonen Bekijk de woningen in Huissens Buyten