Logo Logo

De kracht van Loovelden

De kracht van Loovelden komt van binnenuit: het groene hart. Het 10 hectare uitgestrekte Loopark verbindt de 5 verschillende wijken met elkaar. Het is een ontmoetingsplaats waar alle bewoners naar hartelust kunnen wandelen, spelen, sporten, luieren en bootje varen.

Opzet: kriskras verdeeld

De wijk Tuindorp is geïnspireerd op de ‘groene’ tuindorpen uit 1920-1930. Hier staan woningen niet alleen maar netjes bij elkaar, maar zijn kriskras over de plankaart verdeeld. Die opzet maakt van Tuindorp zo’n intiem project. Nieuwbouw maar toch anders: huiselijker, sfeervoller.

Een huis in Huissens Buyten is een warm en gastvrij huis. Niet alleen door de gebruikte materialen en de energiebesparende voorzieningen, maar vooral door de exclusieve vormgeving, de ruimte, de ligging en de omgeving. Hier voel jij je thuis en voelen je gasten zich welkom. Een huis waar iedereen wel in wil wonen. Maar ja... jij bent een van de 8 gelukkigen.

Natuurlijke materialen

In Loovelden is de natuur overal om je heen. Het spreekt voor zich dat de bebouwing hierop aansluit. Bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke materialen als baksteen in diverse tinten, keramische materialen en hout. Door de vele raampartijen betrek je binnen met buiten.

Genieten van Hollands wonen
Haal buiten naar binnen
Ontspannen in het Zeegbos

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.