Logo Logo

Planning in Loovelden

In nieuwbouwwijk Loovelden is al veel leven. Inmiddels zijn er in de hele wijk al bijna 1.000 woningen gebouwd. Bijna 100 woningen staan nog op de planning in het deel Huissens Hoogh, de eerste fase is op 28 juni 2018 in de verkoop gegaan. Huissens Buyten is een van de laatste projecten die wordt ontwikkeld binnen Loovelden, het jongste deelplan van Huissen. In deze parkachtige omgeving, met veel groen en water, kun jij een van de 8 eigenaren worden van een exclusieve, vrijstaande woning. Alle woningen staan op een grote kavel, met vrij uitzicht op park en water aan de voor- en achterzijde. 

Tuindorp West

In het westelijke deel van Tuindorp hangen bijna overal de gordijnen al en zijn de tuintjes aangelegd. Van het project De Heeren van Huissen is inmiddels alles opgeleverd en veel kopers wonen er al. Het enige aanbod in het westelijk deel zijn vrije kavels. Benieuwd welke nog beschikbaar zijn? Neem alvast een kijkje bij de kavels.

Tuindorp Oost

De eerste bewoners wonen al in het westelijk deel van Tuindorp Oost. Het plan Hollands Huissen is uitverkocht. De eerste woningen zijn in 2017 opgeleverd. Met het plan Hollands Huissen gaat het ook voortvarend. De bouw is in volle gang de eerste woningen worden begin april opgeleverd. De laatste fase zal in juni van 2018 worden opgeleverd. Verdeeld over verschillende fases komen er in 2018 en 2019 nog zo’n 100 woningen bij. Bekijk welke woningen én vrije kavels beschikbaar zijn.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.