Planning in Loovelden

In nieuwbouwwijk Loovelden is al veel leven. Inmiddels zijn er in de hele wijk al bijna 1.000 woningen gebouwd. Bijna 100 woningen staan nog op de planning in het deel Huissens Hoogh, dit laatste deel is inmiddels in aanbouw genomen en het duurt niet lang meer voordat de allerlaatste nieuwbouwwoning in Loovelden wordt opgeleverd. Huissens Buyten is een van de laatste projecten die wordt ontwikkeld binnen Loovelden, het jongste deelplan van Huissen. In deze parkachtige omgeving, met veel groen en water, zijn 8 gezinnen eigenaar geworden van een exclusieve, vrijstaande woning. Alle woningen staan op een grote kavel, met vrij uitzicht op park en water aan de voor- en achterzijde. 

Tuindorp West

In het westelijke deel van Tuindorp hangen bijna overal de gordijnen al en zijn de tuintjes aangelegd. Van het project De Heeren van Huissen is inmiddels alles opgeleverd en veel kopers wonen er al. Ook alle vrije kavels zijn inmiddels verkocht.

Tuindorp Oost

De eerste bewoners wonen al in het westelijk deel van Tuindorp Oost. Het plan Hollands Huissen is uitverkocht. De eerste woningen zijn in 2017 opgeleverd. Met het plan Hollands Huissen gaat het ook voortvarend. De eerste helft van Huissens Hoogh is inmiddels opgeleverd, de rest is nog in aanbouw. In het voorjaar van 2020 is de allerlaatste woning verkocht, hiermee is een einde gekomen aan het nieuwbouwaanbod in Loovelden.

Wonen in Tuindorp? Woningaanbod
  Wonen in Huissens Buyten?