Huissens Buyten
Logo Logo

Help, een tuin!

Eindelijk, de koop van je prachtige nieuwe woning in Huissens Buyten is gesloten. Nu kan het dromen beginnen! Je keuken bestellen, de kleuren voor de wanden bepalen en de tuin inrichten. Dit laatste blijkt soms moeilijker dan gedacht...

Lees verder

26 juni 17.00 uur start de verkoop van de villa's in Huissens Buyten. Dit project omvat 8 prachtige woningen. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

Eind juni start de verkoop van de 8 vrijstaande villa's in Loovelden en de prijzen zijn vastgesteld, welke is jouw favoriet?

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de woningen in Huissens Buyten staan nu op de website. Bekijk de indelingen.

Lees verder

Waar liggen de woningen?

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon in de tuin? Bekijk op de interactieve situatiekaart de locatie van de woningen.

Lees verder

Huissens Buyten is een kleinschalig groen buurtje aan de rand van Loovelden. Hier is vollop ruimte om te wonen en te genieten.

Lees verder

De techniek staat niet stil. Hoe handig is het om alle informatie van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?